сб 17 09 2016 11:00

Teahouse Tea School: День відкритих дверей

Перша в Україні Чайна Школа Teahouse відкриває свої двері 17 вересня професіоналам та піонерам сфери гостинності.

Наша мета — навчити кафе, ресторани та готелі обирати, готувати та подавати чай правильно (тобто по-справжньому смачно і красиво). Вести бізнес так, щоб він процвітав та радував гостей закладу.

……………………..……………………..……………………..………………..

В програмі заходу два потоки: експрес-курс з чайної культури для баріста та офіціантів і лекторіум з практичними кейсами для директорів, адміністраторів та власників бізнесу.

Програма Barista Workshop 1.0

Історія та географія чаю
Анатомія чайного листа: корисні та шкідливі властивості чаю
Сорти та види чаю, основні етапи виробництва
Система оцінки якості чаю, ті-тестінг
Правила зберігання чаю вдома, в ресторані та кафе
Способи та основні правила заварювання чаю
Посуд для чаю
Способи подачі чаю в кафе та ресторанах
Пін Ча та Гунфу Ча
Основи чайної міксології

Курс рекомендовано для чайних майстрів з досвідом до 1 року та баріста і офіціантів з досвідом від 6 місяців у сегменті HoReCa.

Курс безкоштовний, сервісний збір — 200 грн.
Для закладів, що відправляють на навчання від 3 учасників, сервісний збір менший та формується індивідуально.

Реєстрацію відкрито до 15 вересня за посиланням https://goo.gl/forms/7sSofBJkD0dRLHO12

……………………..……………………..……………………..………………..

Програма Director Workshop 1.0

Персонал: пошук, адаптація, навчання, мотивація
Облік: основні показники діяльності компанії, яким має приділяти увагу керівник
Маркетинг: Стимулювання збуту — теорія та практичні кейси
Стратегія: Якість та сервіс у закладі

Участь в лекторії безкоштовна, кількість місць обмежена (максимум – 70)

Реєстрацію відкрито до 16 вересня (пишіть на info@teahouse.ua або дзвоніть +380 (97) 796 99 39)

Дата: 17.09.2016

Квартира, Арт-Центр
ул. Красная Площадь, 3-1.

Время: 11:00

Цена билета: Курс безкоштовний, сервісний збір — 200 грн.